post

Det finns inga genvägar till den perfekta smörgåstårtan. Smaker och konsistens kan bara fås på ett sätt och det handlar om att välja kvalitetsråvaror. Utbudet ingredienser öppnar för en rad intressanta och spännande smakkombinationer. Genomgående krävs dock att det är färska produkter av bästa sort för att vi skall använda dessa i våra smörgåstårtor! När du beställer en smörgåstårta från oss kan du alltid räkna med att få någonting utöver det vanliga. När det gäller smörgåstårtor, smörrebröd, mingelmat eller landgångar, är det viktigt att alla komponenter sitter där de skall. Till skillnad från många andra anrättningar, är det fråga om en komplett helhet som skall bära hela vägen. Det finns inga tilltugg eller andra rätter att gömma sig bakom. Därför beställer allt fler smörgåstårtor från proffs.

Smakkombinationer

När det gäller smörgåstårtor har man en stor palett att jobba med. Det rör sig om oräkneliga antal smaker som skall gifta sig på rätt sätt. Varje ingrediens skall tillföra någonting till smakupplevelsen och ingenting skall ta över. Det är stor skillnad mellan en smörgåstårta med skaldjur och en med kallskuret. Även om många delar finns i båda dessa alternativ, påverkas allt ifrån konsistens till sälta. För att en skaldjurstårta skall komma till sin rätt, är det viktigt att jobba med friska smaker som tillåter även subtila smaker att nå fram. En smörgåstårta med charkuteriprodukter har en het annan framtoning och kan kombineras djärvare. Här är vi noga med att nå hela vägen och väljer ingredienserna noga för att kunna forma en komplett och sofistikerad smakupplevelse. Prova själv genom att beställa via denna sida!

Vegetariska ingredienser till smörgåstårta

Allt fler intresserar sig för vegetariska alternativ både i vardagen och vid fest. Att komponera en vegetarisk smörgåstårta är både roligt och intressant. Det finns obegränsade smaker och texturer att kombinera för att hitta krispighet, sälta, bittra smaker och sötma. Att sätta samman de många röror som används i en smörgåstårta kräver stort engagemang. Vi går in stort för att du skall kunna bjuda på förstklassig smörgåstårta oavsett vilka smakpreferenser som råder. Bor du i Stockholmstrakten kan vi leverera smörgåstårta, mingelmat, landgångar och smörrebröd. Direkt från köket och ut till din fest. Optimal helhetsupplevelse uppnås genom att också kombinera med rätt dryck och tilltugg.