Att kunna umgås under vänskapliga former, fest eller evenemang är en krydda i livet! Oavsett om det är en finare tillställning, bemärkelsedag eller helt sonika en sommarfest i grönskan, krävs förtäring och dryck för att det skall bli en fullträff. Vi har valt att fokusera på två av de främsta, och i vårt tycke bästa, rätterna som finns att bjuda på. Smörgåstårtor och landgångar!

Snabbt och enkelt

Vi vet hur stressigt och svårplanerat det kan vara att bjuda till fest. Längs vägen från idé till inbjudningar, städning, matlagning och underhållning finns en rad fallgropar som även den bäste måst övervinna för att nå i mål med festen. Då har vi inte ens nämnt efterarbete med disk och rengöring. Det är här vi vill komma in och erbjuda ett alternativ som gör att även värdparet får njuta av sällskap och diskussioner!

Oavsett smakpreferenser, kostval samt allergier kan vi tillreda smörgåstårtor som gästerna minns. Vår erfarenhet av catering i Stockholm sträcker sig flera år bakåt i tiden och bakom kulisserna till hundratals fester har vi hanterat menyer, inköp, matlagning och kuvert. Vi levererar era smörgåstårtor och landgångar kostnadsfritt och kan bistå med såväl glas som porslin. På denna webbplats hittar ni delar av vårt utbud och vi är bara ett samtal bort om du har önskemål eller idéer om hur vi kan bidra till din fest.

Välkommen!