Bromma har mer än bara Bromma Airport, tro det eller ej. I den här stadsdelen blomstrar både aktiviteterna, friluftslivet och naturen. Närheten till både Stockholms innerstad, sjön Mälaren och flera naturreservat gör Bromma till en populär plats att bo på. Här ligger också vår välkända verksamhet, Bromma Deli. Vi fixar catering till alla sorters event och privata tillställningar. Ring oss så dyker vi upp med allt från smörgåstårtor till porslin och personal.

Bromma berättar

Både barn, vuxna och deras tankar får stor plats i det länge pågående projektet Bromma berättar, som går ut på att människor från Bromma, som är tretton år och uppåt, delar med sig av sina tankar och berättelser. Det är en tävling i tre delar som gör det möjligt för deltagarna att delta på två olika sätt: antingen skickar du in en prosatext, poesi eller en bild. Eller så tävlar du i muntligt framförande. Denna grandfinal sker i november på Teater Kaskad. Efter att vinnaren korats och fått sin check på 5000 kronor i prispengar, kan man med fördel festa med smörgåstårta tillsammans. Vi på Bromma Deli har inga problem med att leverera våra läckra tårtor till stora grupper människor och vi kan dessutom ta med tallrikar, glas och bestick så slipper ni tänka på det. Även personal kan ordnas om ni vill att vi stannar och serverar smörgåstårta till de konstnärligt intresserade i Bromma.

Språkfika på medborgarkontoret

För alla människor som bor i Bromma öppnar Bromma Medborgarkontor sina dörrar flera gånger i månaden, året om. Här ordnas nämligen språkcafé för de som vill träna på sin svenska och umgås med människor på ett avslappnat sätt. Fikan ordnas av Individuell Människohjälp, som också välkomnar barn på drop-in-fikan.

Troligtvis är det många nya svenskar som inte tidigare smakat den svenska klassikern smörgåstårta. Vi kör gärna dit med ett par lass smörgåstårtor i olika smaker, så att alla som tränar svenska så flitigt kan få något i magen och samtidigt ta del av den svenska kulturen täckt i majonnäs och stora berg med räkor.

Familjefest i parkleken Blacken

Med kylväskorna fulla av smörgåstårtor kan hela familjen dra till Parkleken Blacken på nationaldagen den 6 juni. Då anordnas det nämligen familjefest här och alla är välkomna. Smörgåstårta håller sig kall och fräsch med hjälp av några kylklampar, och så kan ni njuta av den mitt på Grundtvigsgatan där festen ordnas. Vi på Bromma Deli levererar gärna, eller så kan ni komma och hämta smörgåstårta i olika smaker hos oss innan ni sticker till familjefesten. Det kommer att bli barnkonsert, studsmattehoppning, fiskdamm, trolleri och mycket mer.

Bromma Golf

Även golfspelare bör trivas i Bromma. Här ligger nämligen Brommagolf, centralt belägen vid flygplatsen. Det är enkelt att ta sig hit med bil, buss eller tunnelbana och parkeringen är gratis. Banan har 9 hål och dessutom finns Stockholms absolut största range med 80 utslagsmattor. Dessutom kan man shoppa i shopen som är fylld med allt du som golfspelare kan tänkas behöva, eller bara vill ha.

Smörgåstårta är en perfekt, stadig lunch som ger energi och glädje till golfspelaren. Antingen tar du med ett par bitar i en ryggsäck, eller så ringer du oss på Bromma Deli så kommer vi förbi med ett cateringpaket fyllt med läcker skagentårta, räx- och laxtårta eller kanske specialaren vegetarisk smörgåstårta. I grönområdet som omger golfbanan i Bromma finns massor av fina platser där man kan duka upp sin lyxiga matsäck och ta en paus från golfrundan. Även för större event kan vi komma med våra smörgåstårtor, så att många människor får njuta av den här fräscha festmaten som alltid smakar så bra.