Vem gillar inte smörgåstårta? De som hävdar att det svenska mästerverket inte faller dem i smaken har kanske inte smakat rätt tårta? Det finns ju så himla många sorter där ute, några bättre än andra. Vi på Bromma Deli håller oss till ett par väl beprövade klassiker och fyller våra smörgåstårtor med allt från rostbiff och skinka till lax och räkor. Vi kan naturligtvis också vara flexibla om det finns något ni känner att ni måste ha i er smörgåstårta. Vi erbjuder också läckra vegetariska tårtor för er som undviker att äta kött.

Vi kan dessutom leverera dem över hela stan, även till Hägersten-Liljeholmen. I denna stadsdel som lever upp mer och mer för varje år och är väldigt populär bland barnfamiljer, finns det massor av tillfällen då en stor, välfylld, tjusigt dekorerad smörgåstårta sätter pricken över i:et. 

Sommar i Vippans parklek

Så fort sommaren drar igång kör de schemalagda aktiviteterna för barn i Fruängen igång. Skojigheterna kallas för Sommar i Vippans parklek och är ett gäng roliga saker att göra för ungar i de flesta åldrar. Mellan måndag och fredag finns det något att göra och dessutom brukar de äta tillsammans på söndagar. Här finns bland annat boulebana, plaskdamm och klätterställningar och när parkleken har öppet kan man också hyra cyklar, bollar eller bandyklubbor.

Kanske kan det passa familjen bra med en smörgåstårta som avslutning på en lyckad dag med parklek? Det är kall mat som svalkar bra efter en varm dag i solen. Ni bestämmer själv vilken fyllning, vissa ungar gillar ju inte fisk och räkor till exempel, de får gärna en med barnvänlig skinka och smarrig frukt. Eller så älskar de havets läckerheter och då toppar vi såklart smörgåstårtan med ett massivt berg av räkor.

Café Droppen Bruket för 65-plussare

På Störtloppsvägen 40 i Hägersten-Liljeholmen ligger Antikträffen och Café Droppen dit härliga människor som är över 65 år kan ta sig för att träffa folk och småsnacka. Vissa dagar blir det också frågesport.

Bjuds det dessutom på smörgåstårta som för många, särskilt den äldre generationen, räknas som en av de finaste festmåltiderna som finns, så är dagen garanterat gjord för de som ansträngt sig för att hitta på något den aktuella dagen. Vi på Bromma Deli langar fram alla sorters smörgåstårtor, allt efter era önskemål. Säg bara till vad seniorerna är sugna på så fixar vi det. 

Aktivitetsdag för nyanlända ungdomar

Ungdomar från hela världen som kommit nya till Hägersten-Liljeholmen hänger ofta på aktivitetsdagarna som ordnas på Västberga IP. Istället för att alla sitter och häckar inne på flyktingboendena eller dräller omkring på stan, så går det att göra något konstruktivt. Att idrott är inblandat är också en fördel. Då kan man göra av med energi på det sättet, spela fotboll och ränna efter bollen är bättre än att vara destruktiv på alla möjliga andra sätt.

Med stöd från bland annat fältassistenter i Hägersten-Liljeholmen och Mälarhöjdens IK så kan ungdomar umgås och testa olika sporter tillsammans. Det är inte bara fotboll som finns, utan också basket och landbandy.

Efter att man gjort av med energi på de olika sporterna, så kan man med fördel smälla i sig en stor bit smörgåstårta. Vi kommer ut med dem, olika smaker så att alla kan hitta sin favorit. Visst kan de nyanlända flyktingarna kanske först tycka att den svenska specialiteten är konstig, men förhoppningsvis uppskattar de att få smaka något så urtypiskt svenskt. Om inte annat så blir det en rolig upplevelse när de får in första tuggan i munnen. Vi skickar med tallrikar, glas och bestick också, så slipper ni tänka på disken när smörgåstårtan är uppäten.