Smörgåstårtor är en klassiker när det kommer till att ordna mat till festen, tyvärr är det en frösummad sådan. För många är smörgåstårtor något som för tankarna direkt till 70-talet, men mycket har hänt sen dess! Du kan hitta smörgåstårtor i alla tänkbara olika varianter, och med moderna uppdateringar som kan tilltala dig personligen. Om du inte gillar standardvarianter finns det självklart också andra alternativ, som en vegetarisk variant. Glöm smörgåstårtorna du hade hos farmor när du var liten – det här är en uppdateerad version som ändå bibehåller det vi älskar hos en klassisk smörgåstårta. Du kan räkna med fräscha ingredienser av högsta klass, och du får alltid en färsk och god smörgåstårta när du beställer hos oss. Dina gäster kommer garanterat ta för sig mer än en portion, oavsett vilken version du väljer. Vi här på Bromma Deli kan dessutom hjälpa till med serveringsporslin, om du behöver det.

Fira sommarlovet på bästa sätt

Sommarlovet bjuder på många olika aktiviteter i Hässelby-Vällingby, vilket innebär att du kan hålla barnen både roade och  upptagna. Många aktiviteter tar plats runt torget i Vällingby, som exempelvis nationaldagsfirandet. Varför inte planera en dag både för vuxna och barn där ni gör något roligt under dagen och sedan kommer hem i tid till fikat på eftermiddagen? Då passar en smörgåstårta alldeles utmärkt, det är den perfekta måltiden för svenskt firande och det är dessutom enkelt att portionera ut så att du inte behöver stå utan om dina gäster blir många. Smörgåstårta är lika gott innan en kopp hederligt bryggkaffe som det är med ett glas vin, eller en kall öl. Och inget är lika lätt att variera än en smörgåstårta.

Picnic vid Hässelby slott

När vädret tillåter finns det ju inget bättre än att ta sig utomhus, oavsett årstid. Det gäller bara att planera förtäringen lite i förtid så att det blir så enkelt som möjligt. Smörgåstårtor behöver inte beställas i enorma storlekar, vi på Bromma Deli låter dig själv välja vilken storlek du vill ha. På det viset passar det minst lika bra till en mindre samling som en större fest. Om du vill njuta av helgdagarna utan att behöva ordna mat kan du ju enkelt beställa något som inte ens behöver värmas upp innan du äter. Ordna en picnic genom att ta med papperstallrikar, bestick och smörgåstårta till Hässelby slott, eller något av alla fina grönområden i Hässelby-Vällingby; det perfekta receptet för en mysig dag med familj och vänner. Glöm inte filten sen är du förberedd för en minnesvärd dag ute i naturen i ett av Stockholms ytterstäder.

Perfekt till festen

Om du planerar en fest till en större samling kan du knappast hitta något bättre än en läcker smörgåstårta. Den är både enkel och väldig god. Vi gör alla våra smörgåstårtor med nogrannt utvalda ingredienser så att våra och dina gäster blir mätta och nöjda. Vi har olika smakkombinationer du kan välja mellan, allt från klassikern med leverpastej och skinka, till en modern version med rostbiff men självklart också en vegetarisk variant. Om du behöver porslin till serveringen kan du dessutom få det levererat till från oss, och vi hämtar det dagen efter. Det gör att du kan njuta av din fest utan att behöva oroa dig för något, det är bara att skära upp smörgåstårtan och servera. Enklare än så blir det inte!  Det spelar heller ingen roll om du väntar dig 10 gäster eller 50, eller till och med fler än så. Smörgåstårta passar till allt från födelsedagsfester till bröllop.