För att vara säker på att även du som bor mitt i smeten i Norrmalm, i centrala Stockholm, har tillgång till riktigt fin smörgåstårta, har vi på Bromma Deli inga problem med att leverera våra populära smörgåstårtor hela vägen till dig i innerstan. Oavsett vad det är som händer i dina hoods, om du ska ha fest hemma, om någon tar studenten, om din mamma fyller 80 år, eller du bara vill njuta med en bit smörgåstårta en tisdagskväll, så kommer vi farandes och dukar fram läckerbiten.

I innerstan händer det naturligtvis alltid mycket. Även till olika evenemang kan vi fixa fram käk. Smörgåstårta är aldrig fel. Så är det gratis gatufest med uppträdande eller picknickdags efter en spårvagnstur, eller om ni kanske åkt skridskor en kall vinterdag – smörgåstårta smakar alltid lika gott. Tveka inte att slå oss en signal om ni är sugna och vill att vi kommer förbi med en tårta. Vi har massor av olika fyllningar så att alla blir nöjda.

Stockholm Street Festival

Stockholm Street Festival är gatukonstnärernas festival på Norrmalm. Med gratis entré och massor av roliga upptåg lockar festivalen till sig folk från hela världen. Den går av stapeln i Kungsträdgården som under några dagar på sommaren förvandlas till en slags open air cirkus med uppträden och action. Till exempel kommer ofta skickliga trollkarlar och gör sådant som man hemma framför tv:n inte hade trott på. Nu får du se deras trollkonster live och du kommer troligtvis att tappa hakan. Flera gånger. Även akrobater och komiker ställer upp gör och showar för hela familjen. Dessutom är parken runt om fylld med aktiviter för stora och små så att hela området blir en fest.

Här passar såklart en bit smörgåstårta utmärkt. Antingen käkar ni några bitar räk- och laxtårta tillsammans med familjen medan ni fnissar åt en rolig clown som står på näsan, eller så vågar ni er på en spännande vegetarisk smörgåstårta och äter den direkt ur lådan medan ni släntrar omkring och kollar på folk.

Spårvagn

Tack vare Spårvagnssällskapet finns det nu möjlighet för turister och lokalbor att ta en tur med någon av de gamla spårvagnarna som rullar mellan Norrmalmstorg och Djurgården. Här har ni fina vyer över många av Stockholms sevärdheter och attraktioner.

Packa ner en matsäck bestående av smörgåstårta med skinkfyllning eller kanske några bitar skagentårta fylld med tonfiskröra och skagenröra. Med kylklampar i ryggsäcken håller sig smörgåstårtan fräsch hela dagen, oavsett hur vädret ser ut. Är ni en stor grupp som är ute och åker spårvagn, kan vi på Bromma Deli också komma ut med en leverans av smörgåstårtor och allt som behövs för att kunna njuta av den: tallrikar, glas och bestick.

Skridskobanan i Kungsträdgården

På vintern förvandlas Kungsträdgården på Norrmalm till ett vinterparadis för aktivitetssugna Stockholmare och besökare. Då kan man nämligen åka skridskor på en spolad bana is mitt i Kungsan. Du som inte har skridskor kan hyra ett par, eller få dina egna slipade till bästa kvalitet. Även på kvällen är det mysigt att ta en tur på isen då de små lamporna runt om börjat lysa och stämningsfull julmusik ljuder ur högtalarna.

Efter några rundor på isen kanske fötterna börjar verka och då sitter en bit smörgåstårta utmärkt. Är ni några stycken som beställer så kan ni ju passa på att testa några olika smaker. Vi kan dessutom skicka med tallrikar, glas och bestick om ni vill ha en riktigt fin utomhusmiddag bredvid den spegelblanka isen. Vi på Bromma Deli anser nämligen att ingen årstid är för kall för smörgåstårta. Den smakar alltid lika fräscht och lyxigt, oavsett temperaturerna utanför fönstret.